FORUMI BESËLASHTË SHQIPTAR


Forumi i Bashkësisë Besëlashtë / Forumi i parë pagan shqiptar në internet / Mirë se vini / Regjistrohuni dhe mësoni më shumë rreth nesh
 
ForumForum  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Shiko mesazhet pa përgjigje
 Forum TematMesazhet
Mesazhi i fundit

Krye

 
Asnjë mesazh i ri

Shoqnia jonë

Shoqnia jonëBiseda shoqërore, biseda të ndryshme, pyetje, probleme, lajmërime etj. Ndjehuni si në shtëpinë tuaj.
3079Urime nëntë-vjet...
Thu 17 Mar 2022, 17:11
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Pyetje - Përgjigje

Pyesni urtarët rreth Besëlashtës dhe merrni përgjigje
1432ddd_dddd
Fri 21 Oct 2022, 22:32
gjon buzuku  Shiko mesazhin e fundit

Theologji

 
Asnjë mesazh i ri

Besa e Lashtë

Besa e LashtëFeja pellazgo-ilire, perëndi, hyjni, besime, demonë, shpirtra, jeta pas vdekjes, ritualet, misteret, inicimi, vendet e shejta, kremtet e motmotit, heronj, profetë, etj.
36100Hygieia
Tue 14 Mar 2023, 19:39
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Adhurime

Rituale, lutje, blatim, pastrim, fall, valle adhuronjëse,
1921Betimi
Tue 14 Mar 2023, 19:46
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kulte

Adhurime të natyrës
2027Kulti i Diellit...
Thu 16 Mar 2023, 17:32
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Vende të shenjta

Male, pyje, mrize, lisa shekullorë, gurë, shkambinj, shpella, kështjella, ura
2023Shkalla e Lopësi...
Thu 16 Mar 2023, 01:07
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mite

Mite, legjenda, figura legjendare
1114Kadmi - Eponimi ...
Sun 25 Mar 2018, 18:18
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Besarë

Profetë, orakuj, sibylla, priftnij, priftnesha, shtriga, shtriganë, ganecë, falltorë,
815Kapnobatajtë
Thu 16 Mar 2023, 14:07
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Dituni mistike

Teologji e numrave, fizikë, magji, logjikë, astronomi, sekrete të astrologjisë, revolucione të planetëve, faza të hënës, matje e madhësisë së yjeve, revolucione kozmike, etj.
1014Numerologjia dhe...
Sun 06 Feb 2022, 00:15
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Urtësi

 
Asnjë mesazh i ri

Urtësi

UrtësiFilozofi, etikë, fjalë të urta, rrahje mendimesh, mendim pozitiv
1127Empirizmi dhe ra...
Mon 29 Aug 2022, 19:29
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Doktrinë

Teologji natyrore, doktrinë besëlashtë, natyrfilozofi, metafizikë
915Monoteizmi - jew...
Sun 26 Feb 2023, 02:45
Hylltar Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Logjikë

Nocione, gjykime, gabime, e vërteta dhe e rremja, modelet e mendimit
11Gabimet argument...
Wed 16 Feb 2022, 22:55
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Etikë

Morali besëlashtë, e mira dhe e keqja, nderi dhe marrja, krenaria, modestia dhe mendjemadhësia, etika e punës,
66Ngrirë në të kal...
Mon 13 Mar 2023, 18:01
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Estetika

Idealet e bukurisë, e hijshmja dhe e pahijshmja
33Estetika e trupi...
Today at 13:12
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Psikologji55Trashëgimi gjene...
Wed 16 Feb 2022, 23:53
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit

Kulturë

 
Asnjë mesazh i ri

Gatimi besëlashtë

Gatimi besëlashtëBrumna, tharm, ambëlsina, bulmete, pije, mishna, gjellë, perime të grime, perime të shllinta, dieta paleo, vegan, vegjetarian
1942Pitet (lloje të ...
Sun 05 Mar 2023, 13:51
Melisandre Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Bulkí

kopshte, grigja, pemë, shartime, lepura, vneshta
3237Gështenja e butë...
Sun 19 Mar 2023, 23:56
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Zeje

Farkëtari, punim druri, bagëti e bujqësi,
77Gjendet në Athin...
Mon 06 Mar 2023, 04:30
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Arkitektura

Shtëpi, kështjella, shkallë, harqe, vatra e tymtarë, furra, mullinj, puse, ura, faltore, mësonjtore, rrugë, sheshe
1115Vendbanimet dhe ...
Sun 27 Feb 2022, 18:59
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Arte të bukura

Vizatim, pikturë, skulpturë, grafikë, thyezim, dramë, komedi, tragjedi, operë, film
1015Ymer Shaqiri
Today at 11:35
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Gjuhë e gjuhësi1193Dliresia gjuheso...
Mon 13 Mar 2023, 17:07
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Krijimtaria gojore

Vargje të motmotit, ninulla, përmbajtja e kangëve, legjenda, përralla, gjëegjëza, fjalë të urta, frazeologjizma
924Lahuta e Malcis...
Mon 06 Mar 2023, 14:41
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Muzikë besëlashtë

Muzika prehistorike e popullit tonë, muzikë iliro-thrake, muzikë popullore shqiptare e pastër, vegla muzikore, polifoni, ritëm e melodi, kangë, valle popullore, balet, koreografia shqiptare
3470Vallet luftarake...
Sat 18 Mar 2023, 14:28
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kremtet besëlashta1845Piku diellor, so...
Thu 16 Mar 2023, 18:44
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Maskim

Maska të kremteve, lulengjyra (tatuazhe), lulefytyra, modele flokësh, modele mjekrrash, stoli ari, sermi, qelibari, qelqi etj.
830Lulefytyrat e nu...
Today at 01:40
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Veshmbathje

Fustanellë, këmishë ilire, tirq, plisa, çorape, apanga, sandale, këpucë dimri, veshje leshi, lini, konopi, pambuku, mëndafshi e lëkure, mjete për thurje, endje, qëndisje, qepje e ngjyrosje.
44Kostumografi pop...
Today at 11:47
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Higjiena

Koncepti i dlirësisë
22Prodhimi tradici...
Today at 12:22
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Shoqni

 
Asnjë mesazh i ri

Drejtësia

DrejtësiaKoncepti i drejtësisë,
33Abortimi i kërth...
Tue 21 Mar 2023, 00:40
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ligji i Maleve

Ligjet e Lekës, Skenderbeut, Maleve, Labërisë, kuvend e besëlidhje, gjyqe e pleqni, pré e gjakmarrje, ndore e ndërmjecë, falje e pajtim, gjobë e ndëshkim
1652Kanuni i Lekë Du...
Mon 06 Mar 2023, 14:01
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Dituni shoqnie

Sociologji besëlashtë
47Organizimi shoqë...
Wed 16 Mar 2022, 16:11
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Familja

Vlerat familjare, rolet në familje, rolet gjinore, hapësira personale,
11Kuptimi i familj...
Mon 13 Feb 2023, 17:25
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Pedagogjia

Qëndrimi ndaj shkollës dhe mësimit, praktikat e rritjes së fëmijëve
56Shkollat në naty...
Tue 21 Mar 2023, 00:15
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Fiset shqiptare

Fise, vëllezëri, gjenealogji; fise malësore, arvanite, arbëreshe etj.
1822Toplana
Tue 15 Mar 2022, 23:19
Hylltar Shiko mesazhin e fundit

Çështje shqiptare

 
Asnjë mesazh i ri

Atdheu Pellazgjik

Atdheu PellazgjikTokat tona stërgjyshore në Atdheun Pellazgjik
22110Të reja nga Sanx...
Mon 06 Mar 2023, 21:38
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mërgata shqiptare

Mërgata shqiptareEvropë jashtë Atdheut Pellazgjik, Amerikë, Azi, Afrikë, Australi, Oqeani, Antarktik
44Sagë garibaldine...
Wed 11 Oct 2017, 11:49
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit

Shkencë

 
Asnjë mesazh i ri

Antropologji fizike & gjenetikë & demografi

Antropologji fizike & gjenetikë & demografi

1621Ndalesa martesor...
Sat 11 Mar 2023, 12:44
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Bimësi

Bimë në trojet pellazgjike, bimë ushqyese, shëruese, mjaltore, helmuese, drunj, shkurre, barishte, lule, pemë e perime, këpurdha
8199Gështenja e egër...
Mon 20 Mar 2023, 00:00
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Frymorë

Kafshët në trojet pellazgjike, që nga kandrrat e imëta e gjer te gjitarët gjigandë
7780Gjeli i detit
Thu 16 Mar 2023, 21:54
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Gjelbërim

Dëlirësia e mjedisit, qëndrimi ynë ndaj mjedisit, shllime për mjedisin, mjedis jetësor, veprimtari mjedisore, ekologji, bota e gjallë, biologji, evolucion, shumim, etj.
1430Mikroplastika
Tue 21 Mar 2023, 00:27
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mjekësia besëlashtë

Mjekësi popullore, barna shëruese ilire dhe dake, sëmundje endemike, përgatitja e bimëve mjekësore, mjekësi alternative vendore, qasja jonë ndaj shëndetit dhe mjekësisë
7998Prishja e dhambë...
Sun 19 Mar 2023, 22:04
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Dhéshkronjë

Gjeografi natyrore, mot e reshje, lloje tokash, bjeshkë e fusha, ujna, minerale, gjeologji, shkëmbinj, xehe, kristale
45Llojet e tokave...
Sat 25 Feb 2023, 19:44
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit

Histori

 
.Asnjë mesazh i ri

Çâshtje historike

Çâshtje të ndryshme historike, lajme të reja nga historia, arkeologjia shqiptare
1621Lidhje thrako-sh...
Tue 28 Feb 2023, 15:47
Hylltar Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

Urrlajt

Parahistori, bashkësia primitive, kulturat parahistorike, të parët tanë urrlajt
612Neandertalët dhe...
Tue 21 Mar 2023, 01:39
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

Ilirjanët

Histori e lashtë, ilirjanët, thrakët, pellazgët, nga çasti kur historia shkruan për ta e gjer në kalimin e tyre në emërtimin e ri arbnor
3461Mbretnia e Darda...
Tue 21 Mar 2023, 01:51
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

Arbnorët

Mesjeta, historia e arbnorëve që nga kultura e Komanit e deri te shpërngulja e arbneshëve në Zarë, shekujt V deri XVIII
1831Arbnorët nën sun...
Mon 06 Mar 2023, 13:37
Buzulk Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

Shqiptarët

Koha e re, historia e shqiptarëve, që nga koha kur janë emërtua si shqiptarë e gjer më sot
2736Shqiptarë të tur...
Wed 15 Mar 2023, 20:47
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Politikë

Politikë, diplomaci, ideologji, gjeopolitikë,
29129"Filozofia polit...
Tue 14 Mar 2023, 19:02
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ekonomi

Ekonomi & financa
715Tregjet tradicio...
Wed 15 Mar 2023, 19:19
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Përpikni

Matematikë, gjeometri, fizikë, astronomi
1014Numri e = 2.7182...
Sat 18 Mar 2023, 02:47
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Inxhenjeria

Zbatim i shkencave fizike e matematike, teknologji, maqina, miniera, ndërtime detare,
11Dinamoja
Sat 25 Feb 2023, 21:03
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kimí

Alkimi, biokimi, tharptina e finjë, krypna e sapunë, alkool e alkaloide, amalgame, helme e gazna
33Alkimia
Sun 19 Feb 2023, 22:38
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit

Edukim fizik

 
Asnjë mesazh i ri

Gjimnastikë & Atletikë

Gjimnastikë & AtletikëVrapim, kërcim, ushtrime për nxehje dhe për formim trupi, hedhje gjyle, shtize e disku, ngritje peshash,
11Vrapimi në mal...
Mon 11 Sep 2017, 22:34
Valdrin Xhema Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojna popullore

1012Kamkacel
Wed 28 Apr 2021, 23:27
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojna dimnore

Skijimi, sajat, patinazhi, lojnat tjera në borë e akull
22Skijimi
Sat 25 Feb 2023, 18:52
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Bjeshkatarí

Alpinizëm, grupe alpinistësh, grupe hikingu, shtigje hikingu, vende kampingu, organizime për piknik
22Ndikimi i udhëti...
Sun 20 Mar 2022, 16:47
Valdrin Xhema Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Çiklizëm

Njohuri rreth dyrrotakëve, shtigje çiklizmi, grupe çiklistësh
11Cilat grupe musk...
Sun 06 Mar 2022, 20:46
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojnat ujore

Not, zhytje, gara, kërcime, varka, dallgërim
11Shqiptarët me kë...
Mon 25 Aug 2014, 12:17
Hylltar Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojna me top

Topekambë, tenis, pingpong, basketboll,
11Ragbi - klubi sh...
Sat 12 Feb 2022, 20:59
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojna luftarake

Mundje, grushtim, skerma
22Mundja për beli...
Wed 28 Apr 2021, 23:22
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Art ushtarak1252Arti i luftës - ...
Thu 16 Mar 2023, 22:53
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit

Argëtim

 
Asnjë mesazh i ri

Humor

Humor

310Sheiku pedofil...
Sat 16 Jan 2021, 08:55
Melisandre Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojna mendore & kompjuterike

Lojna tabllash, lojna me zar, lojna me letra, lojna kompjuterike të lloj-llojshme, shkëmbeni ato që dini rreth këtyre lojnave.
67Enigma e pazgjid...
Sun 26 Feb 2023, 02:51
Hylltar Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Shllime

Fantazi e thellë, imagjinatë, diskutime të llojllojshme, fantashkencë, art jo-besëlashtë, Lord of The Ring, Hobbit, Game of Thrones, Vikings, Legend of the Seeker, Highlander, Underworld, Merlin, The Witcher, Riddick, Defiance etj
312Mirmidonët
Sun 27 Feb 2022, 01:10
Hylltar Shiko mesazhin e fundit

Forumi jonë në gjuhë të huaja

 
Asnjë mesazh i ri

Albanian Pagan Forum - in English55Roxana, wife of ...
Thu 16 Mar 2023, 01:16
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit

Çështje tjera

 
Asnjë mesazh i ri

Shporta22Pror-shqipja
Tue 24 Oct 2017, 21:17
pergjegjsor Shiko mesazhin e fundit
FORUMI  PAGAN  SHQIPTAR Empty
Recently shared images
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Kush është në linjë
Kush është në linjëAnëtarët e këtij forumi kanë postuar 1931 artikuj
Forumi ka 74 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri Hysa75@gmail.com
7 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 7 vizitorë :: 1 Bot
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 254 më Sun 24 Sep 2017, 17:00

Anëtarët të regjistruar Asnjë
Bots : bing
No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur