FORUMI BESËLASHTË SHQIPTAR


Forumi i Bashkësisë Besëlashtë / Forumi i parë pagan shqiptar në internet / Mirë se vini / Regjistrohuni dhe mësoni më shumë rreth nesh
 
ForumForum  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Shiko mesazhet pa përgjigje
 

Shkencë

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Antropologji fizike & gjenetikë & demografi

Antropologji fizike & gjenetikë & demografi

1924'Mbi origjinën e...
Tue 04 Apr 2023, 01:10
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Bimësi

Bimë në trojet pellazgjike, bimë ushqyese, shëruese, mjaltore, helmuese, erëmira, drunj, shkurre, barishte, lule, pemë të egra, këpurdha
144167Molldraga
Mon 21 Aug 2023, 01:55
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Frymorë

Kafshët në trojet pellazgjike, që nga pleshti e gjer te bualli
172181Urithi
Thu 20 Apr 2023, 13:40
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Gjelbërim

Dëlirësia e mjedisit, qëndrimi ynë ndaj mjedisit, shllime për mjedisin, mjedis jetësor, veprimtari mjedisore, ekologji, bota e gjallë, biologji, evolucion, shumim, etj.
1632Taksonomia e gja...
Sun 26 Mar 2023, 17:35
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mjekësia besëlashtë

Mjekësi popullore, barna shëruese ilire dhe dake, sëmundje endemike, përgatitja e bimëve mjekësore, mjekësi alternative vendore, qasja jonë ndaj shëndetit dhe mjekësisë
81102Premja e kërthiz...
Mon 07 Aug 2023, 14:14
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Dhéshkronjë

Gjeografi natyrore, mot e reshje, lloje tokash, bjeshkë e fusha, ujna, minerale, gjeologji, shkëmbinj, xehe, kristale
913Amoniti (kërmill...
Mon 03 Jul 2023, 20:52
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Histori

 
Asnjë mesazh i ri

Çâshtje historike

Çâshtje të ndryshme historike, lajme të reja nga historia, arkeologjia shqiptare
1621Lidhje thrako-sh...
Tue 28 Feb 2023, 15:47
Hylltar Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Urrlajt

Parahistori, bashkësia primitive, kulturat parahistorike, të parët tanë urrlajt
715Përkatësia pella...
Mon 03 Apr 2023, 19:15
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ilirjanët

Histori e lashtë, ilirjanët, thrakët, pellazgët, nga çasti kur historia shkruan për ta e gjer në kalimin e tyre në emërtimin e ri arbnor
3774Gjetje arkeologj...
Wed 28 Jun 2023, 15:06
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Arbnorët

Mesjeta, historia e arbnorëve që nga kultura e Komanit e deri te shpërngulja e arbneshëve në Zarë, shekujt V deri XVIII
20331308 - Arbëria s...
Mon 03 Apr 2023, 22:56
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Shqiptarët

Koha e re, historia e shqiptarëve, që nga koha kur janë emërtua si shqiptarë e gjer më sot
2741SS Skanderbeg
Sat 13 May 2023, 18:15
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Politikë

Politikë, diplomaci, ideologji, gjeopolitikë,
33134Jo aleancave fet...
Tue 04 Jul 2023, 13:46
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ekonomi

Ekonomi & financa
1321Mallrat Veblen...
Sat 09 Sep 2023, 17:52
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Përpikni

Matematikë, gjeometri, fizikë, astronomi
1116Numrat e artë
Fri 09 Jun 2023, 00:33
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Inxhenjeria

Zbatim i shkencave fizike e matematike, teknologji, maqina, miniera, ndërtime detare,
22Maqinat bujqësor...
Fri 07 Apr 2023, 00:53
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kimí

Alkimi, biokimi, tharptina e finjë, krypna e sapunë, alkool e alkaloide, amalgame, helme e gazna
44Falsifikimi i pr...
Sun 26 Mar 2023, 20:54
Kandhaon Shiko mesazhin e fundit
Shkencë Empty
Recently shared images
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur