FORUMI BESËLASHTË SHQIPTAR


Forumi i Bashkësisë Besëlashtë / Forumi i parë pagan shqiptar në internet / Mirë se vini / Regjistrohuni dhe mësoni më shumë rreth nesh
 
ForumForum  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Shiko mesazhet pa përgjigje
 Forum TematMesazhet
Mesazhi i fundit

Krye

 
Asnjë mesazh i ri

Shoqëria jonë

Shoqëria jonëBiseda shoqërore, biseda të ndryshme, pyetje, probleme, lajmërime etj. Ndjehuni si në shtëpinë tuaj.
616Statusat e mi (M...
Mon 11 Sep 2017, 22:11
Majlinda Nikçi Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Arti dhe veprimtaria besëlashtë

Piktura, krijime letrare, e vepra tjera arti me tematikë nga Besëlashta
1532Pse pagan më mir...
Mon 11 Sep 2017, 23:04
Majlinda Grajqevci Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Urime dhe përshëndetje



413Urime ditëlindja...
Thu 14 Sep 2017, 22:07
Laureta Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Pyetje të përgjithshme rreth Besëlashtës (paganizmit)

Pyetje më të shpeshta rreth paganizmit, dhe për çfarëdo paqartësie që keni mund të drejtoheni këtu me pyetje. Anëtarët tjerë që dinë diçka mund të përgjigjen.
1023a flijoni njerz ...
Sat 22 Jul 2017, 16:06
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Theologji

 
Asnjë mesazh i ri

Besa e Lashtë

Besa e LashtëFeja pellazgo-ilire, perëndi, hyjni, besime, demonë, shpirtra, jeta pas vdekjes, ritualet, misteret, inicimi, vendet e shejta, kremtet e motmotit, heronj, profetë, etj.
80157Kadmi - Eponimi ...
Sun 25 Mar 2018, 18:18
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Dituri mistike

Teologji e numrave, fizikë, magji, logjikë, astronomi, sekrete të astrologjisë, revolucione të planetëve, faza të hënës, matje e madhësisë së yjeve, revolucione kozmike, etj.
1018Miti e Religjion...
Thu 28 Dec 2017, 05:52
Enea! Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Urtësi

Filozofi, etikë, fjalë të urta, rrahje mendimesh
2548Aristoteli: si f...
Sun 26 Mar 2017, 19:16
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kreshnikí



35Hakmarrja e legj...
Thu 26 Jan 2017, 21:16
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kanun



12103Kanuni i Lekë Du...
Tue 19 Sep 2017, 18:29
Selim Lata Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Festivalet besëlashta



1013Dita e Pranverës...
Tue 16 Jan 2018, 20:21
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Tokat tona dhe kolonitë

 
Asnjë mesazh i ri

Tokat tona dhe kolonitë e afërme

Tokat tona dhe kolonitë e afërmeTokat tona stërgjyshore në gadishullin ilirik & kolonitë shqiptare më të afërta
1945Turk e shkja, mo...
Tue 26 Sep 2017, 13:07
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Arbëria

Shqipëria politike apo e 1913-s
1116Sulmet neo-otoma...
Thu 21 Sep 2017, 13:15
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Dardania

Shqiptarët në Kosovë
2443Deshmia e Willia...
Sat 30 Dec 2017, 14:54
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Maqedonia

Shqiptarët në Maqedoni, Shkupi dardan, Manastiri i abëcësë shqiptare, Sfetigradi i Skenderbeut, Reka e Epërme,
2258Dëshmia e Marin ...
Mon 09 Jul 2018, 19:38
Shejtani Desidiat Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Malësia

Shkodër, Malësi, Mal i Zi, Sanxhak
2547Avdo Megjedoviçi...
Thu 07 Dec 2017, 11:47
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Epiri

Çamëria, arvanitët e Follorinës, Kosturit, malet e Pindit, Arta e Preveza
711Shtrirja e Pasha...
Wed 27 Aug 2014, 23:27
Buzulk Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mysia

Shqiptarët në Preshevë, Bujanoc, Medvegjë, - çështja e Toplicës - shqiptarët në Nish e Beograd, etj.
1013Medvegjës i tako...
Mon 09 Mar 2015, 21:48
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Greqia

Shqiptarët në Greqi, Arvanitët në mbarë Greqinë, fshatrat e Ebros, maniotët, etj
1013--- PELLAZGËT KU...
Tue 12 Sep 2017, 04:15
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Anadolli

Shqiptarët në Turqi, rumë dhe arnautë
1013Falsifikimi i ha...
Wed 11 Oct 2017, 11:47
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Italia

Arbëreshët në Sicili, Kalabri, Apuli e Lukani, Shqiptarët në tërë Italinë,
810Albana, në Itali...
Mon 11 Apr 2016, 10:57
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Rhaetia

Shqiptarët në Zvicër
1224Ushtarët shqipta...
Wed 08 Apr 2015, 19:01
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Vindelikia

Shqiptarët në Baden-Vyrtemberg dhe Bavari (Bajern)
68U ndalua dëbimi ...
Tue 03 Feb 2015, 15:24
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Norik

Shqiptarët në Austri
79Karl von Gega
Sun 02 Aug 2015, 19:20
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Dalmacia

Shqiptarët në Bosne e Hercegovinë, Kroaci dhe Slloveni, Arbneshi i Zarës, Jutbina e Klladusha,
1010Deputete shqipta...
Mon 09 Nov 2015, 19:00
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Thrakia

Shqiptarët në Bullgari
55ZBULOHET VARRI I...
Thu 31 Jul 2014, 15:40
Cani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Karpatia

Shqiptarët në Romani, Moldavi, Ukrainë, Sllovaki, Çeki, Poloni, Hungari
67Pamje të bukura ...
Sat 28 Feb 2015, 12:32
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Syria

Shqiptarët në Lindjen e Afërme (përtej Turqisë), Irak, Siri, Jordan, Liban, Izrael, Palestinë, Egjypt, etj
1132Substanca psikot...
Sat 11 Jun 2016, 20:42
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Mërgata

 
Asnjë mesazh i ri

Mërgata - Evropë



22Shoqëria Shqipta...
Wed 03 Sep 2014, 16:47
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mërgata - Angloamerikë



00
Asnjë mesazh i ri

Mërgata - Amerika Latine



11Sagë garibaldine...
Wed 11 Oct 2017, 11:49
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mërgata - Australi



11Faktori politik ...
Sun 22 Feb 2015, 15:45
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Njohuri

 
Asnjë mesazh i ri

Antropologji fizike & gjenetikë & demografi



00
Asnjë mesazh i ri

Linguistikë & gjuhë besëlashtë



513Përkime të reja ...
Tue 06 Feb 2018, 20:52
Sewaturand Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Çështje historike

Këtu diskutohen vetëm probleme të ndryshme historike, ndërsa historiku i secilës krahinë veç e veç shkruhet tek temat përkatëse të Trojeve Tona dhe Kolonive.
00
Asnjë mesazh i ri

Toponimia besëlashtë

Emra malesh, lumenjsh, detesh, qytetesh, fshatrash, fshatrash, shpellash, pyjesh, liqenesh, krahinash etj.
33Emënvendet në Da...
Thu 19 Oct 2017, 21:49
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mendim pozitiv



00

Kulturë dhe Natyrë

 
Asnjë mesazh i ri

Kuzhina popullore shqiptare



56Birra ('sabaia' ...
Sun 09 Apr 2017, 11:26
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kuzhina vegjetariane



Moderator: Regina Pelasgica
55Një fëmijë vegje...
Wed 06 Jan 2016, 20:52
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kuzhina paleo



17USHQIMI OPTIMAL...
Sat 28 Feb 2015, 21:34
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Mjekësi popullore



2134Astma
Sun 25 Mar 2018, 20:46
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Bimë në trojet pellazge



4849Bar blete
Mon 07 May 2018, 17:18
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kafshë në trojet pellazge



3133Bufi
Sun 29 Apr 2018, 14:53
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kujdesi për fëmijët



233USHQYERJA ME GJI...
Wed 27 Aug 2014, 16:33
Regina Pelasgica Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kujdesi për natyrën

Ambientalizëm, Ekologji, etj.
24Qentë, macet, si...
Wed 20 Sep 2017, 21:36
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Arkitektura



45Kulla
Thu 12 Mar 2015, 23:01
Tomor Shiko mesazhin e fundit

Edukim fizik

 
Asnjë mesazh i ri

Gjimnastikë & Atletikë

Vrapim nëpër bjeshkë, ushtrime për nxehje dhe për formim trupi, kërcim, hedhje gjyle, shtize e disku.
11Vrapimi në mal...
Mon 11 Sep 2017, 22:34
Valdrin Xhema Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojëra popullore

Mundje, lojat e Nymfeut, Albaniada, etj.
55Federata e mundj...
Sat 23 Aug 2014, 20:50
Dedro Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Arti ushtarak



55Organizimi parau...
Fri 20 Mar 2015, 22:37
Buzulk Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojrat ujore

11Shqiptarët me kë...
Mon 25 Aug 2014, 12:17
Dedro Shiko mesazhin e fundit

Argëtim

 
Asnjë mesazh i ri

Humor



00
Asnjë mesazh i ri

Lojra mendore & kompjuterike



56Shahu verior (Hn...
Tue 24 Oct 2017, 11:41
Dedro Shiko mesazhin e fundit

Forumi jonë në gjuhë të huaja

 
Asnjë mesazh i ri

Albanian Pagan Forum - in English



00

Çështje tjera

 
Asnjë mesazh i ri

Shporta



23Pror-shqipja
Wed 25 Oct 2017, 13:24
Tomor Shiko mesazhin e fundit
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Kush është në linjë
Kush është në linjëAnëtarët e këtij forumi kanë postuar 1145 artikuj
Forumi ka 96 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri Ideal
5 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 5 vizitorë :: 1 Bot
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 254 më Sun 24 Sep 2017, 17:00

Anëtarët të regjistruar Asnjë
Bots : Google
No users have a birthday today
Users with a birthday within the next 7 days: Sexy Witch (29)
Legjenda :   [Administrator ]   [ Moderator ]

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur